Onze vakantieparken zijn geopend en u kunt veilig aanreizen. U kunt veilig een huis of appartement huren.

Breezand Vakanties stelt hoge prioriteit aan de gezondheid en veiligheid van onze gasten en medewerkers en doet er alles aan om risico’s op besmetting en verspreiding te voorkomen. Om u zo veilig mogelijk te kunnen ontvangen zijn de accommodaties aangepast op de nieuwe situatie. Hierbij is aan alles gedacht en voldoen wij aan alle richtlijnen voor een onbezorgd en veilig verblijf.

Duinhotel Breezand & Brasserie Dune

Huidige aanpassingen i.v.m. COVID-19 wetgeving en maatregelen

  • In Nederland zijn tot 09.01.22 alle restaurants gesloten. Wij bieden u daarom een mooi In Room dining menu aan, heerlijk romantisch dineren op de kamer. Op elke kamer is een eettafel aanwezig.
  • Het ontbijt zit bij uw verblijf inbegrepen, het ontbijt kunt u 's morgens tussen 08:30 en 10:30 afhalen bij Brasserie Dune. 
  • De fietsverhuur is geopend.
  • Het zwembad en de Wellness zijn geopend
  • De Gym is geopend

Annuleren van uw verblijf

Wij volgen de richtlijnen van het Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu (RIVM), GGD en de Veiligheidsregio Zeeland. De richtlijnen kunt u terugvinden op de website van het Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu. Indien u uw vakantie wilt annuleren of wijzigen gelden onze reguliere voorwaarden.

Extra informatie omtrent COVID-19 en eventuele effecten op uw boeking in 2021 bij Breezand Vakanties

Voor het jaar 2021 hanteren wij voor elke boeking onze normale voorwaarden.

De bestaande dreiging van het Covid-19 virus is inmiddels bij iedereen bekend. Inmiddels weet elke gast welke geboekt heeft na 1 april 2020 welke situatie er speelt en neemt een weloverwogen risico wanneer hij of zij boekt en accepteert daarmee dat het risico dit maal bij de gast ligt.

Wij accepteren dus helaas geen verzoeken tot uitzondering op de annuleringsvoorwaarden wanneer de situatie zich voor doet dat gasten liever niet meer reizen of er een negatief reisadvies afgevaardigd wordt door een (buitenlandse) overheid voor Nederland of specifiek de regio Zeeland.

Daarmee is de enigste situatie waarbij de annuleringsvoorwaarden nietig worden, de situatie waarbij onze accommodaties van overheidswege gesloten worden en wij dus onze diensten niet meer kunnen verlenen. Wij benadrukken ook dat in deze situatie de huurovereenkomst enkelzijdig ontbonden wordt zonder recht op vervangende accommodatie. Deze is immers door een overmacht situatie dan ook niet meer te bieden, omdat het de gehele regio verboden zou zijn toeristisch onderdak te verlenen.

Wij vragen hier voor uw begrip en vragen u goed een overweging te maken en dus goed het besef te hebben dat u zelf in staat voor het risico. Er zijn enkele verzekeraars die nog annuleringsverzekeringen aanbieden, ook onder deze omstandigheden, u kunt dus u zelf verzekeren.