+31 (0) 118 - 593133
info@breezandvakanties.nl Inloggen eigenaren mijn Breezand

Breezand Vakanties; The place to BEACH!

Met de hond op Vakantie in Vrouwenpolder

.

Neem uw trouwe viervoeter mee naar ons!

Als u op vakantie gaat en u heeft een hond wilt u die natuurlijk het liefst meenemen.
Breezand Vakanties bied U een ruime keus uit appartementen, bungalows en slaapstrandhuisjes waar uw hond meer dan welkom is!

Vrouwenpolder is een familiebadplaats gelegen in Walcheren met een overvloed aan uitgestrekte stranden en duinen. Neem u hond mee voor een wandeling over de schoonste stranden van Nederland en vergeet hierbij de aangrenzende bossen ook niet. U kunt tevens fietsen huren voor wat langere tochten. Boek een appartement, bungalow of slaapstrandhuisje waar u trouwe viervoeter welkom is.

De trouwe viervoeter is toch onderdeel van het gezin en een vakantie zonder de hond is eigenlijk niet hetzelfde. Een vakantie in Vrouwenpolder is daarom ideaal. Hier kan men lekker met het hele gezin, inclusief de hond, lekker uitwaaien op het strand en genieten van al het moois wat deze omgeving te bieden heeft. Veel huiseigenaren houden hier ook rekening mee en geven aan geen bezwaar te hebben tegen het meenemen van de gezellige hond. Met name buiten het hoogseizoen is Zeeland zeer geschikt omdat de hond lekker vrij kan rondrennen en spelen zonder last van anderen te hebben. Dit geeft de rest van de familie ook de tijd en rust om van een hapje en drankje te genieten. Kies voor een hond vriendelijke bungalows of appartement en in bent verzekerd van voor een ontspannen vakantie met uw trouwe viervoeter.

Klik hier voor alle hond vriendelijke Accommodaties