+31 (0) 118 - 593133
info@breezandvakanties.nl Inloggen eigenaren mijn Breezand

Breezand Vakanties; The place to BEACH!

Uitleg online boeken

U heeft uw keuze gemaakt en wilt definitief boeken of de totaalprijs berekenen. U klikt bij de betreffende woning in het kalenderoverzicht op de door u gewenste aankomstdatum en selecteert dan daaronder de gewenste verblijfsduur door op 'boek nu' te klikken. U gaat dan door naar onze online reserveer pagina en begint u bij stap 1.

Stap 1: Hier geeft u aan met hoeveel personen u op vakantie gaat en kunt u de extra artikelen en/of diensten bijboeken.

De totaalprijs (inclusief BTW) wordt na de selectie automatisch berekend en ziet u rechts in uw scherm. Tevens kunt u in deze stap zien welke extra kosten er in rekening gebracht worden zoals bijvoorbeeld, borg en toeristenbelasting. Om naar stap 2 te gaan klikt u op “ga verder”

Stap 2: U gaat de boeking plaatsen en vult hier uw persoonsgegevens in, naar stap 3 klikt u op ''Boek Nu''.

Stap 3: Controleert u alle gegevens en als alles correct is verstuurt u de boeking door op “Bevestigen” te klikken.

Stap 4: U heeft nu geboekt. Direct na het plaatsen van de boeking ontvangt u de gegevens ook automatisch per e-mail. Uw aanvraag wordt in ons reserveringssysteem geverifieerd waarna u een e-mail bevestiging ontvangt met als bijlage het huurcontact en tevens de factuur. Deze e-mail kunt u binnen maximaal 24 uur (op werkdagen) van ons tegemoet zien. Let op! De boeking is pas definitief als u het huurcontract per mail heeft ontvangen.

De betalingsmethode - Uw betaling
U dient na het ontvangen van het huurcontract uw (aan)betaling per omgaande te voldoen. U kunt het bedrag zelf via uw bank overschrijven. De benodigde informatie vindt u in het huurcontract.