Hartelijk dank voor uw boeking bij Duinhotel Breezand. Wij wijzen u graag op enkele handige tips om u verblijf nog aangenamer te maken

Brasserie dune
opening & check-in tijden
Mijn Breezand
Fitness
Wellness & Zwembad
Fietsverhuur
Brasserie dune

Brasserie Dune

Brasserie Dune staat voor heerlijk ontbijt, lunch en diner mogelijkheden. Het splinternieuwe luxe Duinhotel ligt direct achter de duinen met het weidse strand en mooie natuurgebieden op loopafstand. In de brasserie wordt het belevingsgevoel en de hoge service van het Duinhotel doorgetrokken. Bij binnenkomst straalt het interieur van Dune rust, comfort, strand, zee en luxe uit. Met deze elementen in de hoofdrol staat het jonge team van Dune met veel plezier voor u klaar!

Bij Brasserie Dune kunt u een mooie menukaart verwachten bestaande uit heerlijke vis, vlees en vegetarische gerechten met hier en daar een lokale of internationale culinaire twist van de chef. Naast heerlijke gerechten biedt Dune ook een mooi assortiment aan kwaliteit wijnen, cocktails, mocktails en verrassende koffie-specialiteiten aan. U bent van harte welkom in onze Brasserie!

Lunch vanaf 12:00 - 16:00u Diner vanaf 17:00

Wij raden het aan om te reserveren.
Reserveren per mail: info@brasseriedune.nl of bel naar 0118- 591414

opening & check-in tijden

De receptie van Duinhotel Breezand is 7 dagen in de week open. Mocht u vragen of opmerkingen hebben kunt altijd contact met ons opnemen.

April t/m oktober November t/m maart Inchecken vanaf:
Maandag 08.30 - 18:00 09:00 - 16:00 14:00
Dinsdag t/m donderdag 08:30 - 17:30 09:00 - 16:00 14:00
Vrijdag 08:30 - 18:30 09:00 - 17:00 15:00
Zaterdag 08:30 - 16:00 09.00 - 14.00 14:00
Zondag 09:00 - 14:00 10:00 - 13:00 13:00

Mocht u niet binnen onze openingstijden kunnen arriveren/inchecken, dan vragen wij u contact met ons op te nemen over de sleuteloverdracht.

Het adres van Duinhotel Breezand is:
Zandbank 1
4354NR te Vrouwenpolder

De Zandbank is een nieuwe weg, het kan voorkomen dat deze nieuwe weg nog niet in uw navigatie systeem staat, u kunt dan het volgende adres ingeven: Fort den Haakweg 36-B 4354 NG Vrouwenpolder.

U kunt uw auto op de aangegeven parkeerplaats parkeren. Rechts van het hotel ( vanuit voorzijde gezien ) 

Mijn Breezand

Bekijk alle details van uw reservering, wijzig uw contact gegevens en boek handig en snel extra's bij zoals lakens en handdoeken!
Zo houdt u de volledige controle over uw boeking! Log-in of registreer u via onderstaande knop.

Mijn Breezand
Fitness

Breezand Gym

Duinhotel Breezand is tevens voorzien van een sportruimte. De 'Breezand Gym’ biedt ruimte voor o.a. fitness, cardio en krachttraining. Als hotelgast kunt u gebruik maken van diverse professionele TechnoGym apparatuur zoals een crosstrainer, spinning fietsen, een loopband en losse gewichten. Een personal trainer is op aanvraag mogelijk. Eveneens beschikt het hotel over een massageruimte welke op afspraak beschikbaar is. De fitnessruimte is exclusief voor hotelgasten van Duinhotel Breezand

De fitnessruimte is dagelijks vanaf 08:00 tot 20:00 geopend

Meer informatie
Wellness & Zwembad

Vitaal blijven tijdens uw verblijf!

In ons Duinhotel staat het woord welzijn centraal. Naast de specifieke wellness kamers is er een complete wellness faciliteit gerealiseerd. Deze bestaat uit een massagekamer, een sauna, een stoomcabine, een fitnessruimte, een ontspanningstuin en een verwarmd binnenzwembad.

Relaxed de dag beginnen met een aantal baantjes in het verwarmd binnenzwembad of juist overdag lekker zonnen in de binnentuin en af en toe een duik in het water nemen. Het verwarmde binnenzwembad straalt luxe en ontspanning uit!  Als gast van het Duinhotel is het uiteraard gratis.

Binnen onze wellness ruimte kunt u tevens dagelijks gratis gebruik maken van een luxe Finse sauna en een stoombad.
Badkleding en badslippers verplicht

Meer informatie
Fietsverhuur

Ontdek het mooie eiland Walcheren op de fiets of E-bike

Ga erop uit met de fiets en geniet van de prachtige kustlijn. Stop voor een ijsje in een van de pittoreske dorpjes in de omgeving. Ook voor een tripje naar bijvoorbeeld Middelburg is de fiets een ideaal vervoermiddel. De fietsen en E-bikes in onze bikeshop en worden dagelijks gecheckt en onderhouden door ervaren vakmensen.

Fietsen online reserveren

Gazelle E-Bike online reserveren

Meer informatie

Genoeg te doen tijdens uw verblijf!

Massage Breezand
Massage Breezand

Massage Breezand

Massage Breezand is gevestigd in Duinhotel Breezand. Wij masseren met passie, liefde en op gevoel. Geen standaard massage maar een mix van vele massagevormen maken van de massage een mooi geheel. Net wat u nodig heeft.

Massages

  • Ontspanningsmassage
  • Hoofd-, nek-, schoudermassage
  • Thaise voetreflexmassage
  • Kindermassage
  • Zwangerschapsmassage

Massages zijn te boeken voor:
25 minuten € 35,-
50 minuten € 60,-
75 minuten € 90,-

Verwen Ritueel :
75 minuten ( Massage, Groene Leem Pakking) € 99,-
75 minuten Duo Verwen Ritueel ( 1 masseuse) € 80,- p/p

Verwen Ritueel de Luxe:
100 minuten ( Massage, Lavendel Scrub, Groene Leem Pakking) €130,-     
100 minuten Duo Verwen Ritueel de Luxe ( 1 masseuse) €99,- p/p

Massage Breezand werkt op afspraak. Bij de receptie van Duinhotel Breezand of via onderstaand email adres kunt u een afspraak maken. massage@breezandvakanties.nl

Meer informatie over de rituelen: http://behandelpraktijkpoppe.nl/   &  https://www.puurontspanningenmassage.nl/
Massages worden gegeven door Chantal Pluijmers van puurontspanningenmassage.nl en Marjolein Poppe van behandelpraktijkpoppe.nl

Betaling dient direct te worden voldaan na massage bij de masseuse.

Gasten van het Duinhotel kunnen plaatsnemen in de wachtruimte van de fitness en gasten van buitenaf mogen voor de poort wachten. Wij doen de poort open bij aanvang massage.

Boek hier uw massage