vind direct jouw ideale

Vakantiewoning
Hotelkamer

Laat je inspireren

Breezand Vakanties

  • Keuze uit ruim 250 accommodaties
  • 70 jaar ervaring 
  • Veilig online boeken
  • Gemiddeld 200 meter van het strand
  • Hond vriendelijke accommodaties
Ligging
Het strand
Fietsverhuur
Ligging

Een heerlijk strand en prachtige natuur!

Ingeklemd tussen het Veerse meer, de Noordzee en het mooie achterland van Walcheren vindt u het gezellige dorpje Vrouwenpolder. Zon, zee, strand, wandelen, sporten en mosseltjes eten met het geruis van de zee op de achtergrond. In Vrouwenpolder maakt u kennis met een diversiteit aan algemene en specifieke (water-) sporten. Van rustig tot zeer actief, voor een ieder wat wils!

Meer informatie
Het strand

Schoonste en veiligste stranden van Nederland!

In de zomer heerlijk zonnen, zwemmen, sporten of heerlijk wandelen van strandtent naar strandtent (24 km tot Westkapelle alleen maar strand). In de winter rustig en heerlijk één met de natuur, genieten van het ruisen van de zee. Mooier en rustgevender bestaat bijna niet. De stranden van Walcheren en dus ook het strand van Vrouwenpolder worden al vele jaren bekroont met het blauwe vlag keurmerk, het zijn dus de schoonste en veiligste stranden van Nederland! Het strand van Vrouwenpolder heeft geen golfbrekers, is breed en veilig, kindvriendelijk en rolstoeltoegankelijk.

Meer over het strand
Fietsverhuur

Ontdek het mooie eiland Walcheren op de fiets of E-bike

Ga erop uit met de fiets en geniet van de prachtige kustlijn. Stop voor een ijsje in een van de pittoreske dorpjes in de omgeving. Ook voor een tripje naar bijvoorbeeld Middelburg is de fiets een ideaal vervoermiddel. De fietsen en E-bikes in onze bikeshop en worden dagelijks gecheckt en onderhouden door ervaren vakmensen.

Meer informatie

Wij hebben erg genoten van het gezellige appartement. Lekker dicht bij het strand en fijn dat onze hond ook mee mocht!

Pieter & Nienke

Ook jouw droomvakantie boeken?

Bekijk accommodaties