vind direct jouw ideale

Vakantiepark
Hotel
Beachhouses

Corona proof in een groepshuis

Helaas staan onze karakteristieke groepshuizen als gevolg van de corona maatregelen veelal leeg. Zonde, want juist de groepshuizen bieden de mogelijkheid om op een verantwoorde en veilige manier te doen aan ‘social distancing’. Waar een groepshuis eigenlijk bedoeld is om te verblijven met een grotere groep, bieden we deze nu ook graag aan een kleinere groep aan. In een groepsaccommodatie heb je alle ruimte en heeft u de beschikking over meerdere badkamers. Daarnaast bieden veel groepshuizen leuke extra’s zoals een sauna, een pooltafel of een volleybalveld.

Ieder groepshuis heeft zijn eigen karakter. Van een gemoderniseerde Zeeuwse boerderij met een enorme tuin tot een uniek gelegen luxe duinvilla. Van een heerlijk groot familiehuis tot een modern energieneutraal groepsonderkomen. Een mooi divers aanbod, waarbij iedere groepsaccommodatie van alle comfort en luxe is voorzien.

Bekijk hier het actuele aanbod

Geniet van de dag!

Het strand
Fietsverhuur
Culinair genieten
Het strand

Schoonste en veiligste stranden van Nederland!

In de zomer heerlijk zonnen, zwemmen, sporten of heerlijk wandelen van strandtent naar strandtent (24 km tot Westkapelle alleen maar strand). In de winter rustig en heerlijk één met de natuur, genieten van het ruisen van de zee. Mooier en rustgevender bestaat bijna niet. De stranden van Walcheren en dus ook het strand van Vrouwenpolder worden al vele jaren bekroont met het blauwe vlag keurmerk, het zijn dus de schoonste en veiligste stranden van Nederland! Het strand van Vrouwenpolder heeft geen golfbrekers, is breed en veilig, kindvriendelijk en rolstoeltoegankelijk.

Meer over het strand
Fietsverhuur

Ontdek het mooie eiland Walcheren op de fiets of E-bike

Ga erop uit met de fiets en geniet van de prachtige kustlijn. Stop voor een ijsje in een van de pittoreske dorpjes in de omgeving. Ook voor een tripje naar bijvoorbeeld Middelburg is de fiets een ideaal vervoermiddel. De fietsen en E-bikes in onze bikeshop en worden dagelijks gecheckt en onderhouden door ervaren vakmensen.

Fietsen online reserveren

Gazelle E-Bike online reserveren

Meer informatie
Culinair genieten

Uit eten in Vrouwenpolder

Bij een bezoek aan Vrouwenpolder mag de inwendige mens natuurlijk niet vergeten worden. Misschien is dat zelfs wel de reden voor uw bezoek aan Vrouwenpolder… In tegenstelling tot wat u bij een dorp als Vrouwenpolder zou verwachten is het aanbod zeer divers.

Er is werkelijk voor ieder wat wils. In een dorp direct gelegen aan de Noordzee en het Veerse Meer mogen schaal-en schelpdieren evenals vis en zee gerechten natuurlijk niet ontbreken.

Bekijk hier de vele leuke restaurants in
Vrouwenpolder en enkele aanbevelingen
uit de omgeving!

Nieuw! Brasserie Dune

Restaurants