vind direct jouw ideale

Vakantiepark
Hotel
Beachhouses

Vakantiehuizen Breezand

Met een vakantiehuis in Breezand kiest u voor een unieke vakantie in het groen. De vakantiehuizen zijn aan alle zijden omgeven door een royale tuin.

De tuin biedt u niet alleen veel ruimte om te spelen, maar ook om beschut, of juist heerlijk in de zon te genieten van alle rust en privacy. De comfortabele huizen dragen hier zeker hun eigen steentje aan bij. Licht, ruim, praktisch en overzichtelijk. De ideale uitvalbasis voor een fijne vakantie.

Het grootste gemak is misschien wel de bereikbaarheid van het strand. Dat is hier zo dichtbij dat u, bij wijze van spreken, uw schoenen thuis kunt laten. Het is de natuurlijke charme die deze vakantiehuizen tot een aangename verblijfsaccommodatie maakt. 

Bekijk hier het actuele aanbod

Onze parken

Breezand 1
Breezand 2
Omgeving
Breezand 1

Opgaan in het echte duingevoel!

In Breezand 1 zijn niet twee bungalows gelijk. U kiest niet alleen voor een unieke vakantie, maar ook voor een unieke vakantiewoning. Voor iedereen is er een bungalow, die past bij uw wensen qua ligging, indeling, comfort en gemak. Veel huisjes zijn mooi gerenoveerd.

Bekijk hier het actuele aanbod
Breezand 2

Genieten van rust, ruimte en privacy

Bungalowpark Breezand 2 ligt tegen de duinrand aan. Vanuit de tuin kunt u de Noordzee horen ruisen. Met het brede Noordzeestrand om de hoek en het zeer gevarieerde aanbod van bungalows ligt er voor een ieder een heerlijke strandvakantie in het verschiet. 

De vier tot tien persoonsbungalows beschikken over royale tuinen met veel privacy en rust.    

Bekijk hier het actuele aanbod
Omgeving

Slapen op het platteland of in de dorpskern!

Naast de vakantieparken Breezand 1 & 2 bieden wij een aantal mooi gelegen accommodaties aan welke ook garant staan voor een heerlijk verblijf in Zeeland! Zo kunt u bijvoorbeeld Zeeuws overnachten tussen de akkers op het platteland of verblijven in een gezellig appartement in de dorpskern van Vrouwenpolder.

Bekijk hier het actuele aanbod

Geniet van de dag!

Het strand
Fietsverhuur
Culinair genieten
Het strand

Schoonste en veiligste stranden van Nederland!

In de zomer heerlijk zonnen, zwemmen, sporten of heerlijk wandelen van strandtent naar strandtent (24 km tot Westkapelle alleen maar strand). In de winter rustig en heerlijk één met de natuur, genieten van het ruisen van de zee. Mooier en rustgevender bestaat bijna niet. De stranden van Walcheren en dus ook het strand van Vrouwenpolder worden al vele jaren bekroont met het blauwe vlag keurmerk, het zijn dus de schoonste en veiligste stranden van Nederland! Het strand van Vrouwenpolder heeft geen golfbrekers, is breed en veilig, kindvriendelijk en rolstoeltoegankelijk.

Meer over het strand
Fietsverhuur

Ontdek het mooie eiland Walcheren op de fiets of E-bike

Ga erop uit met de fiets en geniet van de prachtige kustlijn. Stop voor een ijsje in een van de pittoreske dorpjes in de omgeving. Ook voor een tripje naar bijvoorbeeld Middelburg is de fiets een ideaal vervoermiddel. De fietsen en E-bikes in onze bikeshop en worden dagelijks gecheckt en onderhouden door ervaren vakmensen.

Fietsen online reserveren

Gazelle E-Bike online reserveren

Meer informatie
Culinair genieten

Uit eten in Vrouwenpolder

Bij een bezoek aan Vrouwenpolder mag de inwendige mens natuurlijk niet vergeten worden. Misschien is dat zelfs wel de reden voor uw bezoek aan Vrouwenpolder… In tegenstelling tot wat u bij een dorp als Vrouwenpolder zou verwachten is het aanbod zeer divers.

Er is werkelijk voor ieder wat wils. In een dorp direct gelegen aan de Noordzee en het Veerse Meer mogen schaal-en schelpdieren evenals vis en zee gerechten natuurlijk niet ontbreken.

Bekijk hier de vele leuke restaurants in
Vrouwenpolder en enkele aanbevelingen
uit de omgeving!

Nieuw! Brasserie Dune

Restaurants

Wij hebben erg genoten van het gezellige appartement. Lekker dicht bij het strand en fijn dat onze hond ook mee mocht!

Pieter & Nienke

Ook jouw droomvakantie boeken?

Bekijk accommodaties