Massage Breezand

Massage Breezand is gevestigd in Duinhotel Breezand. Wij masseren met passie, liefde en op gevoel. Geen standaard massage maar een mix van vele massagevormen maken van de massage een mooi geheel. Net wat u nodig heeft.

Massages

  • Ontspanningsmassage
  • Hoofd-, nek-, schoudermassage
  • Thaise voetreflexmassage
  • Kindermassage
  • Zwangerschapsmassage

Massages zijn te boeken voor:
25 minuten € 40,-
50 minuten € 65,-
75 minuten € 95,-

Verwen Ritueel:
75 minuten ( Massage, Groene Leem Pakking) € 99,-
75 minuten Duo Verwen Ritueel ( 1 masseuse) € 89,- p/p

Verwen Ritueel de Luxe:
100 minuten ( Massage, Lavendel Scrub, Groene Leem Pakking) € 130,-     
100 minuten Duo Verwen Ritueel de Luxe ( 1 masseuse) € 105,- p/p

Massage Breezand werkt op afspraak. Bij de receptie van Duinhotel Breezand of via onderstaand email adres kunt u een afspraak maken. massage@breezandvakanties.nl

Meer informatie over de rituelen: http://behandelpraktijkpoppe.nl/   &  https://www.puurontspanningenmassage.nl/
Massages worden gegeven door Chantal Pluijmers van puurontspanningenmassage.nl en Marjolein Poppe van behandelpraktijkpoppe.nl

Betaling dient direct te worden voldaan na massage bij de masseuse.

Gasten van het Duinhotel kunnen plaatsnemen in de wachtruimte van de fitness en gasten van buitenaf mogen voor de poort wachten. Wij doen de poort open bij aanvang massage.

Boek hier uw massage

Tennisbanen

Lekker een balletje slaan tijdens uw vakantie? Wij verhuren de mooie tennisbanen van Tennisvereniging Vrouwenpolder. Zowel beginners als gevorderden kunnen zich heerlijk uitleven op deze banen. Bij de receptie kunt u de tennisbaan huren.

Heeft u geen spullen meegenomen, maar wilt u toch lekker een uurtje tennissen? Bij de receptie van ons park zijn alle benodigde materialen te verkrijgen. 

Lessen/Training van een professionele tennisleraar?
Verbeter uw persoonlijke prestaties in één op één tennistraining (privélessen) of met 2 personen te samen voor alle leeftijden.
Maak dan gebruik om samen met Ronald van den Broek (vdbroek@zeelandnet.nl of 06 1136 1374) tijdens uw vakantie of weekendje weg te genieten op onze tennisbanen gelegen naast Duinhotel Breezand.

Tarieven (inclusief baanhuur)
Tennistraining 60 minuten: €55,00
Duo training 60 minuten: €27,50 p.p.

vertigo sports

LEREN KITESURFEN OP DE MOOISTE SPOT VAN ZEELAND?

Op het brede sportstrand van Vrouwenpolder aan de Veerse Dam vindt u naast De DAM, Vertigo Sports. Door de ideale omstandigheden voor beginners is deze plek dé spot in Zeeland om het kitesurfen veilig te leren.

Wil je tijdens je vakantie graag leren kitesurfen en je internationaal erkende VDWS kitesurf certificaat halen? Boek dan een kitesurfles op het strand van Vrouwenpolder!

Als enige kitesurfschool in Zeeland biedt Vertigo Sports supervisie lessen aan, voor diegene die graag onder begeleiding willen oefenen met een eigen set. Boek jouw supervisie les via het boekingssysteem!

Meer informatie en aanmelden

Yoga

Yoga

Tijdens uw verblijf bewust bezig zijn met wat zo belangrijk is: uzelf! Knop om, hoofd leeg, en tijd voor focus en ontspanning. Yoga is een actieve, uitdagende maar ook ontspannende bewegingsvorm die voor iedereen toegankelijk is. 

De yogalessen zijn laagdrempelig en mogelijk voor iedereen op elk niveau. In de lessen wordt Yang (de krachtige en activerende kant van yoga) afgewisseld met Yin (de focus op ontspanning en herstel) om zo een balans te creëren voor lichaam en energie. 

De yogalessen vinden elke woensdag en zaterdag plaats vanaf mei tot en met augustus in de binnentuin om 8:30. 

U kunt zich inschrijven tot dinsdag avond en vrijdag avond. (voor 22:00 uur)


Inschrijven kan via het formulier bij de receptie, of stuur een mail naar breezandyoga@gmail.com / 0622436656.                  De kosten per les zijn €12.50 per persoon.

Bij vragen of voor meer informatie over de Yoga kunt u contact opnemen met Bootcampclub Fitter via mail@bootcampclubfitter.nl