Massage Breezand

Massage Breezand is gevestigd in Duinhotel Breezand. Wij masseren met passie, liefde en op gevoel. Geen standaard massage maar een mix van vele massagevormen maken van de massage een mooi geheel. Net wat u nodig heeft.

Massages

 • Ontspanningsmassage
 • Hoofd-, nek-, schoudermassage
 • Thaise voetreflexmassage
 • Kindermassage
 • Zwangerschapsmassage

Massages zijn te boeken voor:
25 minuten € 35,-
50 minuten € 60,-
75 minuten € 90,-

Verwen Ritueel :
75 minuten ( Massage, Groene Leem Pakking) € 99,-
75 minuten Duo Verwen Ritueel ( 1 masseuse) € 80,- p/p

Verwen Ritueel de Luxe:
100 minuten ( Massage, Lavendel Scrub, Groene Leem Pakking) €130,-     
100 minuten Duo Verwen Ritueel de Luxe ( 1 masseuse) €99,- p/p

Massage Breezand werkt op afspraak. Bij de receptie van Duinhotel Breezand of via onderstaand email adres kunt u een afspraak maken. massage@breezandvakanties.nl

Meer informatie over de rituelen: http://behandelpraktijkpoppe.nl/   &  https://www.puurontspanningenmassage.nl/
Massages worden gegeven door Chantal Pluijmers van puurontspanningenmassage.nl en Marjolein Poppe van behandelpraktijkpoppe.nl

Betaling dient direct te worden voldaan na massage bij de masseuse.

Gasten van het Duinhotel kunnen plaatsnemen in de wachtruimte van de fitness en gasten van buitenaf mogen voor de poort wachten. Wij doen de poort open bij aanvang massage.

Boek hier uw massage

Tennisbanen

Lekker een balletje slaan tijdens uw vakantie? Wij verhuren de mooie tennisbanen van Tennisvereniging Vrouwenpolder. Zowel beginners als gevorderden kunnen zich heerlijk uitleven op deze banen. Bij de receptie kunt u de tennisbaan huren.

Heeft u geen spullen meegenomen, maar wilt u toch lekker een uurtje tennissen? Bij de receptie van ons park zijn alle benodigde materialen te verkrijgen. 

Lessen/Training van een professionele tennisleraar?
Verbeter uw persoonlijke prestaties in één op één tennistraining (privélessen) of met 2 personen te samen voor alle leeftijden.
Maak dan gebruik om samen met Ronald van den Broek (vdbroek@zeelandnet.nl of 06 1136 1374) tijdens uw vakantie of weekendje weg te genieten op onze tennisbanen gelegen naast Duinhotel Breezand.

Tarieven (inclusief baanhuur)
Tennistraining 60 minuten: €55,00
Duo training 60 minuten: €27,50 p.p.

Bootcamp club Fitter @ Breezand

Een bootcamp is full body training in de buitenlucht, geschikt voor alle niveaus en leeftijden. Bootcamp Club Fitter biedt dynamische en afwisselende bootcamptrainingen. Onder begeleiding van een motiverende en deskundige instructeur ga u een half uur, of een uur lang in een gezellige groep sporten. Dit kan in één van de parken, omgeven door groen, maar ook op het strand! Onder begeleiding van de trainers van Bootcampclub Fitter traint u in uw eigen tempo/ intensiteit. Plezier staat tijdens deze trainingen altijd centraal!

 • Basis bootcamp training (60 minuten) Geschikte voor beginnende sporters en maak kennis met de full body training. Bij bootcamp ligt de focus op de houding en techniek. In eigen tempo jouw conditie en kracht opbouwen.
 • Circuit bootcamp training (60 minuten) Bij onze circuit training werken we met de gehele groep en wisselen we in een bepaalde tijd van oefening. Daarbij gebruiken we ook regelmatig materialen zoals autobanden, battle ropes, gewichten, speedladders etc.
 • ABS training (30 minuten) Het begin van een stabiele en strakke core. Een sterke core zorgt ervoor dat je meer balans ervaart tijdens andere oefeningen of trainingen. Wil je een sixpack dan zal er ook op voeding gelet moeten worden.
 • HIIT high intensity interval training (30 minuten) In een korte duurtraining intensieve inspanning leveren. Waarbij de hartslag flink omhoog gaat en je in statische oefeningen je hartslag weer laat zakken. Energie teveel dan kan je dat hierin kwijt, maar daarnaast geef je ook weer die energie boost die je lichaam nodig heeft.

Daarnaast is het mogelijk om Personal Training te boeken, dat betekent dat u onder persoonlijke begeleiding van een zeer kundige, motiverende personal coach aan de slag gaat met uw persoonlijke sportieve doelen. Een individuele training door Bootcamp Club Fitter zorgt voor een training op maat, voedingsadvies en natuurlijk persoonlijke begeleiding. Uw personal trainer is de stok achter de welbekende deur!

Bij vragen of voor meer informatie over de Bootcamp kunt u contact opnemen met Bootcampclub Fitter via mail@bootcampclubfitter.nl

Aanmelden Bootcamp

Yoga @ Breezand

Tijdens uw verblijf bewust bezig zijn met wat zo belangrijk is: uzelf! Knop om, hoofd leeg, en tijd voor focus en ontspanning. Yoga is een actieve, uitdagende maar ook ontspannende bewegingsvorm die voor iedereen toegankelijk is. 

De yogalessen zijn laagdrempelig en mogelijk voor iedereen op elk niveau. In de lessen wordt Yang (de krachtige en activerende kant van yoga) afgewisseld met Yin (de focus op ontspanning en herstel) om zo een balans te creëren voor lichaam en energie. 

Er zijn verschillende vormen van Yoga waar u aan kunt deelnemen:

 • Vinyasa Yoga Bij deze vorm van yoga ligt de focus op de ademhaling en is er aandacht voor de ‘flow of life’. Het is een coördinatie van een flow van bepaalde houdingen op de beweging van de ademhaling en gaat van de ene naar de andere houding.
 • Early wake up Yoga Na een moment van stilte je dag fris en energiek beginnen.
 • Power up Yoga Kom in de flow en laat uw energie weer stromen, warm de spieren op in uw lichaam op en creëren focus. Wordt sterker, leniger en een krijg een betere conditie.
 • Avond chill Yoga Nagenieten van uw (vakantie)dag, relaxt de avond in met een ontspannen moment voor uzelf.
 • Privé Yoga Op een door u gekozen moment een yoga les volgen, werkend aan een bepaald doel of focus op bepaalde spiergroepen. Dit kan in de omgeving van Duinhotel Breezand op een locatie naar keuze.
 • Small group Yoga Met uw eigen reisgezelschap een yogales volgen, dat kan en is geschikt voor gezinnen (ook kinderen) vriendengroep of wanneer u speciale wensen heeft. Dit kan in de omgeving op een locatie naar keuze.
 • Sup Yoga Stap uit uw comfortzone en ervaar yoga met een dosis fun en playfulness! Tijdens de Sup yoga ervaart u een leuke en fysieke uitdaging op het water in de natuur. U leert hierbij een rustige opbouw van balans tussen inspanning en ontspanning yoga op de stand up paddel boarding. 

Bij vragen of voor meer informatie over de Yoga kunt u contact opnemen met Bootcampclub Fitter via mail@bootcampclubfitter.nl

Aanmelden Yoga

vertigo sports

LEREN KITESURFEN OP DE MOOISTE SPOT VAN ZEELAND?

Op het brede sportstrand van Vrouwenpolder aan de Veerse Dam vindt u naast De DAM, Vertigo Sports. Door de ideale omstandigheden voor beginners is deze plek dé spot in Zeeland om het kitesurfen veilig te leren.

Wil je tijdens je vakantie graag leren kitesurfen en je internationaal erkende VDWS kitesurf certificaat halen? Boek dan een kitesurfles op het strand van Vrouwenpolder!

Als enige kitesurfschool in Zeeland biedt Vertigo Sports supervisie lessen aan, voor diegene die graag onder begeleiding willen oefenen met een eigen set. Boek jouw supervisie les via het boekingssysteem!

Meer informatie en aanmelden

Fiets- en wandelroutes

De omgeving van Duinhotel Breezand leent zicht perfect voor een wandeling onder leiding van een gids. Een veelzijdig gebied dat bestaat uit duin en strand, omgeven door Noordzee, Oosterschelde en Veerse Meer. Deze omgeving is het leefgebied van onder andere damherten, reeën en zeehonden. Onderweg maakt u kennis met de bloemen en planten van het duigebied, maar ook ziet u oude polderdijkjes van het cultuurlandschap. 

 • De wandeling duurt 1,5 tot 2 uur
 • Het minimum aantal deelnemers is 4 personen, het maximum is 10 personen
 • De wandeling wordt in het Nederlands begeleid
 • Denk aan stevige schoenen en een lange broek
 • De wandeling gaat altijd door, behalve bij mist en ijzel
 • Kinderen zijn welkom, maar houdt u rekening met de wandelafstand
 • Honden kunnen helaas niet deelnemen aan de wandeling
 • De kosten bedragen €5,- per persoon, kinderen onder de 12 jaar €2,50. Dit dient contant bij de gids te worden afgerekend.

U kunt zich aanmelden voor de volgende datums:

 • Dinsdag 4 mei 10:00
 • Zaterdag 8 mei 11:30
 • Maandag 25 mei 10:00
 • Maandag 31 mei 10:00
 • Maandag 7 juni 10:00
 • Maandag 14 juni 10:00
 • Maandag 21 juni 10:00
 • Zaterdag 26 juni 11:30
 • Maandag 28 juni 10:00

Aanmelden voor een wandeling onder leiding van onze gids kan via het volgende mailadres:

wandelenbreezand@outlook.com

Ook op de fiets is Zeeland prachtig! Een uitgebreid netwerk aan fietspaden leidt u langs de mooiste gebieden: over de Veerse Gatdam, door de Manteling bij Oostkapelle, met het pondje over tussen Veere en Kamperland... Eindeloze mogelijkheden en genoeg te zien! 

Bij Bikeshop Breezand kunt u terecht voor het huren van een fiets, E-Bike, elektrische Babboe bakfiets, kinderfietsen, tandems, Urban E-Scooters en nog veel meer! Reserveer snel & gemakkelijk online via

www.bikeshopbreezand.nl

Zin gekregen in een prachtige wandeling of heerlijke fietstocht? Bij Bikeshop Breezand en bij de receptie van Duinhotel Breezand is onze eigen fiets- en wandelkaart te verkrijgen, zo kunt u er zelf op uit!