Welkom op de website van Brasserie Dune! Vanaf medio februari 2020 hebben wij onze deuren geopend aan de Zeeuwse kust in Vrouwenpolder!

Brasserie Dune staat voor heerlijke lunch-, borrel- en dinermogelijkheden. Het luxe Duinhotel Breezand ligt direct achter de duinen met het weidse strand en een aantal mooie natuurgebieden op loopafstand. In onze Brasserie wordt het belevingsgevoel en de hoge service van het Duinhotel doorgetrokken. Bij binnenkomst straalt het interieur van Dune rust, comfort, strand, zee en luxe uit. Met deze elementen in de hoofdrol staat het team van Dune met veel plezier voor u klaar!

Bij Brasserie Dune kunt u een mooie menukaart verwachten bestaande uit heerlijke vis-, vlees- en vegetarische gerechten met hier en daar een lokale of internationale culinaire twist van de chef. Naast heerlijke gerechten biedt Dune ook een mooi assortiment aan kwaliteitswijnen, cocktails, mocktails en verrassende koffiespecialiteiten aan. U bent van harte welkom in onze Brasserie!

Lees hier onze actuele corona maatregelen

VROUWENPOLDER_BREEZAND_14_4R8A2201_5DSR_a.jpg VROUWENPOLDER_BREEZAND_18_4R8A2377_5DSR_a.jpg VROUWENPOLDER_BREEZAND_29_4R8A2455_5DSR_a.jpg

Brasserie Dune

  • Lounge en chill 
  • Vlees, Vis en Vegetarische gerechten
  • Cocktails & Mocktails
  • Stella Artois
  • Nespresso coffee
  • 20+ speciaalbieren
  • Wine by the glass

DUNE menu

Roomservice informatie Duinhotel
Roomservice informatie Duinhotel

Roomservice hotel& Dune Duinhuis

Voor onze hotel gasten bieden wij 7 dagen in de week een roomservice menu aan. U krijgt dit menu bij aankomst, of u kunt een nieuwe exemplaar bij de brasserie ophalen. U levert deze dan voor 17:00uur in bij ons. Vanaf 18:00uur wordt de maaltijd op uw kamer geserveerd. Alle kamers zijn voorzien van een tafel met stoeltjes.

Vanaf 24 december gaat ons Dune Duinhuis weer open! Vanaf 15:00uur 's middags kunt u hier allerlei heerlijke hapjes en drankjes afhalen, voor tijdens of na uw winter wandeling over het Vrouwenpolderse strand.