vind direct jouw ideale

Vakantiepark
Hotel
Beachhouses

Schoonste en veiligste stranden van Nederland

In de zomer heerlijk zonnen, zwemmen, sporten of heerlijk wandelen van strandtent naar strandtent (24 km tot Westkapelle alleen maar strand). In de winter rustig en heerlijk één met de natuur, genieten van het ruisen van de zee. Mooier en rustgevender bestaat bijna niet. De stranden van Walcheren en dus ook het strand van Vrouwenpolder worden al vele jaren bekroond met het blauwe vlag keurmerk, het zijn dus de schoonste en veiligste stranden van Nederland! Het strand van Vrouwenpolder heeft geen golfbrekers, is breed en veilig, kindvriendelijk en rolstoeltoegankelijk.

Zo zou een strandvakantie moeten zijn

Voor uw gemak zijn er ligstoelen, windschermen, parasols en strandcabines te huur. U kunt gratis gebruik maken van douches en toiletten en een reddingsbrigade waakt over uw veiligheid.

Het strand wordt dagelijks onderhouden en schoongemaakt door de Stichting Strand Exploitatie Veere. Zonnebaden, zwemmen, met de kinderen in het fijne, zuivere zand spelen en tussendoor voor een verfrissend drankje in een van de vele strandpaviljoens.