NIEUW VANAF APRIL 2024!

In de winter van 2023-2024 worden er 5 nieuwe Sealoft appartementen gerealiseerd, van alle gemakken voorzien en heerlijk luxe en stijlvol ingericht! De Sealofts beschikken over een ruime living met open keuken, gezellige ovale eettafel, comfortabele zithoek en sommige zelfs een sauna. Vanuit de woonkamer kijkt u mooi uit op de afgesloten tuin op het zuiden.

De Sealofts zijn heerlijk licht ingericht met warme tinten, er is veel gebruik gemaakt van natuurlijke materialen.

Volg hier de vooruitgang van de verbouwing: https://www.instagram.com/sealofts_vrouwenpolder/ 

Boek hier uw Sealoft vakantie appartement!

terras 2,3,4 woonk 2,3,4 (2)

ligging sealofts
Voel je thuis! @Sealofts
ligging sealofts

Wandel heerlijk naar het strand!

De Sealofts liggen aan de Fort den Haakweg, dit is de mooie weg welke de gezellige dorpskern van Vrouwenpolder en het strand verbindt. 

Het strand is op zo'n 10 minuutjes lopen en het dorp op ongeveer 5 minuutjes.

Voel je thuis! @Sealofts

Voel je thuis! @Sealofts

Het compleet nieuwe interieur van de luxe Sealoft appartementen in bohemian stijl straalt rust en warmte uit. Bij het betreden van deze woningen wordt men begroet door een zorgvuldig samengestelde combinatie van neutrale kleuren, subtiele texturen en natuurlijke materialen.

In de woonkamer komt een rustige sfeer tot leven met comfortabele meubels in gedempte tinten. Zachte grijstinten, beige en warme crèmekleuren creëren een kalme omgeving.

De keuken straalt een tijdloze eenvoud uit met strakke lijnen en hoogwaardige materialen. Natuurlijke houttinten worden gecombineerd met moderne apparatuur, waardoor een fijne functionele keuken ontstaat.

De slaapkamers zijn oases van rust, met zachte, neutrale kleuren die een kalmerende sfeer creëren. Kwalitatief hoogwaardig bedden zorgen voor een heerlijk slaapcomfort.