Vacatures Breezand vakanties

Medewerker Fietsverhuur Bikeshop Breezand

Bikeshop Breezand is dé professionele fietsverhuurder in het toeristische Vrouwenpolder! Vanuit onze Bikeshop bieden wij de toerist in Vrouwenpolder uitstekende verhuur fietsen aan.

Bij Bikeshop Breezand ligt de focus op service gericht fietsen verhuren. De wens van de gast staat op 1, het is daarom belangrijk dat je klantvriendelijk bent en netjes de gasten te woord kan staan. Enige kennis van de Duitse taal is wenselijk.

Functieomschrijving:

 • Verwelkomen van klanten en verstrekken van informatie over beschikbare fietsen en accessoires.
 • Assisteren bij het selecteren van de juiste fietsen op basis van de behoeften van de klant.
 • Zorgen voor een soepele verhuurprocedure, inclusief het invullen van de benodigde formulieren.
 • Uitvoeren van basisonderhoud aan fietsen en het verhelpen van eenvoudige technische problemen.
 • Afrekenen van huurkosten en zorgen voor een correcte administratie.
 • Beantwoorden van vragen en verstrekken van informatie over lokale fietsroutes en bezienswaardigheden.
 • Zorgen dat de gasten met een lach vertrekken op een mooie Bikeshop Breezand Fiets!

Functievereisten:

 • Affiniteit met fietsen en ervaring met verschillende soorten fietsen.
 • Klantgerichte instelling en goede communicatieve vaardigheden.
 • Bereidheid om flexibele uren te werken, inclusief weekenden en feestdagen.
 • Basiskennis van fietsreparaties en onderhoud is een pré.
 • Teamspeler met een proactieve houding.

Wat bieden wij:

 • Een uitdagende en afwisselende baan in een dynamische omgeving.
 • Werken in een enthousiast en gezellig team.
 • Mogelijkheid jezelf te ontwikkelen binnen het brede bedrijf. (recreatie, wielerbranche, onderhoud en horeca)
 • Een goed salaris
 • Mogelijkheden voor persoonlijke ontwikkeling en training.

Wil jij deel uitmaken van ons team en bijdragen aan de (vakantie) fietservaring van onze gasten? Stuur dan je CV en motivatiebrief naar Leon@breezandvakanties.nl en wie weet verwelkomen we jou binnenkort als onze nieuwe Fietsverhuur Medewerker bij Bikeshop Breezand in Vrouwenpolder!

Soort dienstverband: Parttime

Taal:

 • Duits (Gewenst)
 • Engels (Gewenst)
Geïnteresseerd? Neem contact met ons op

Medewerker Housekeeping (0 - 20 uur)

Duinhotel Breezand is een nieuw luxe hotel, dat rust, comfort, duin, strand en zee uitstraalt. Voor het waarborgen van de kwaliteit van het hotel en de gastbeleving zijn wij opzoek naar versterking van ons housekeeping team.

Ons housekeeping team is een goed samenwerkend team van 5 dames welke zich samen inzetten voor de uitstraling, comfort en hygiëne van ons hotel en de bijbehorende faciliteiten. Samen zorgen zij er ervoor dat het hotel er elke dag tip tip uitziet en onze gasten heerlijk ongedwongen kunnen genieten van hun verblijf. Ben je geïnteresseerd in deze functie? Wij lichten de werkzaamheden en functie graag verder toe in een persoonlijk gesprek.   

Werkzaamheden

Het schoonmaken van de hotelsuites en algemene ruimtes
Het opmaken van de bedden
Het verwisselen van het beddengoed, dekens en spreien
Het stoffen en stofzuigen van de kamers
Het aanvullen van de service items
Jij zorgt ervoor dat gasten lekker kunnen slapen
Jij helpt te zorgen dat aan alle hygiëne normen wordt voldaan

Must-haves

Jij houdt van schoon
Je bent netjes
Jij weet van aanpakken! Bedden opmaken, stofzuigen en andere fysieke werkzaamheden zijn voor jou geen probleem
Je spreekt Nederlands of Engels 

Werkomgeving

Je kunt zelf aangeven welke dagen en uren jij wil werken
Als Housekeeping Medewerker heb je een parttime baan
De werktijden zijn doordeweeks en/of in het weekend tussen 8:00 uur en 16:00 uur
Een afwisselende baan

 

Geïnteresseerd? Neem contact met ons op

Vacatures Brasserie Dune

Wij bij Brasserie Dune zijn opzoek naar jou!

Wij zijn een nieuwe Brasserie in Vrouwenpolder. Je kunt ons vinden in het sinds 2020 geopende Duinhotel Breezand onderdeel van Breezand Vakanties. Wij zijn een modern Ibiza stijl restaurant met een heel diverse kaart; vooral gericht op zowel gezond als genieten. Gasten gaan bij ons echt de tijd krijgen om te genieten van een cocktail, een borrelbordje en heerlijke gerechten van de a la carte kaart. 

Wij zijn opzoek naar collega's om ons leuke team te komen versterken:

Medewerker bediening (16+)

Medewerker bediening (16+) - Onze gasten met een lach op je gezicht ontvangen, het overzicht bewaren en zorgen dat elke gast een fijne avond heeft: dat zijn taken die vallen binnen de functie van medewerker bediening. We zijn op zoek naar collega’s die niet terugdeinzen van hard werken, maar uiteraard ook in zijn voor een lolletje. De horeca is met name in de avonden, hierdoor zijn wij op zoek naar flexibele collega’s met een brede beschikbaarheid. Wij bieden jou een fijne werkplek met veel leermogelijkheden in een jong team.

20 - 38 uur

Heb je interesse of wil je meer weten neem dan contact op via info@brasseriedune.nl

Neem contact met ons op

Afwassers zomermaanden/vakanties

Wij zoeken naar afwas-sterren! Voor zowel het ontbijt als in de avonduren. ’s Ochtends begint je dienst om 09:00u, je werkt dan netjes en efficiënt de ontbijt afwas weg. ’s Ochtends mag je al werken vanaf 14 jaar, we zijn wel opzoek naar jongens of meisjes die van aanpakken weten. Je dienst eindigt wanneer alle afwas weg is en de extra klusjes gedaan zijn. Voor de avond uren zoeken wij ook afwassers. Omdat je ’s avonds zal werken kan dat vanaf 16 jaar, met eigen vervoer. Je werkt in een gezellig team, en zorgt voor één van de belangrijkste aspecten in de horeca; schoon servies, schoon bestek en wie weet kan je de koks wel eens helpen met de voorbereidingen in de keuken!

Wij zoeken collega’s die er niet vies van zijn hard te werken, maar daarbij ook wel in zijn voor een lolletje. Wij zoeken flexibele collega’s die altijd inzetbaar zijn. Horeca is vooral avonden, hele weekenden en vakanties maar daarom niet minder leuk. Eigen vervoer is wel noodzakelijk. Wij bieden jou een gezellige werkplek, een jong team, met veel leermogelijkheden.

Heb je interesse of wil je meer weten neem dan contact op via info@brasseriedune.nl

Neem contact met ons op

Keukenhulp (16+)

Keukenhulp (16+) – Help jij ons leuke keukenteam versterken met verschillende werkzaamheden in de keuken? Ondertussen leert ons team jou graag nieuwe dingen! Weet je van aanpakken,  werk je precies en wil je graag nieuwe dingen leren? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Heb je interesse of wil je meer weten neem dan contact op via info@brasseriedune.nl

Neem contact met ons op

Zomerkrachten/ vakantiekrachten: jeugd voor bij het ontbijt, als runner of in de bediening.

Wij zijn ook opzoek naar zomerkrachten, al vanaf 14 jaar mag jij beginnen met werken in de ochtenduren. Je kan de vaste ontbijtkrachten assisteren, het terras klaar zetten, bestekzakjes vullen, dranken bijvullen etc. Heel leuk om samen met leeftijdsgenootjes samen in de ochtend te werken, en daarna lekker naar het strand te kunnen! Ben je al wat ouder dan kan je overdag of ’s avonds werken als runner je brengt drankjes en eten naar de gasten toe en haalde tafels weer uit, met doorgroeimogelijkheden naar de bediening. Vanaf 16 jaar mag jij ook overdag en ’s avonds in de Bediening werken. Wil je naast je school lekker veel werken en wat bijverdienen? Dan zoeken we jou. Naar gelang je ervaring begin je eerst overdag in de bediening en leren we je alles wat er bij komt kijken. Uiteindelijk kan je dan doorgroeien naar de avonden en zelfs naar langere diensten.

Wij zoeken collega’s die er niet vies van zijn hard te werken, maar daarbij ook wel in zijn voor een lolletje. Wij zoeken flexibele collega’s die altijd inzetbaar zijn. Horeca is vooral avonden, hele weekenden en vakanties maar daarom niet minder leuk. Eigen vervoer is wel noodzakelijk. Wij bieden jou een gezellige werkplek, een jong team, met veel leermogelijkheden.

Heb je interesse of wil je meer weten neem dan contact op via info@brasseriedune.nl

Neem contact met ons op