AL 70 JAAR HET ADRES VOOR EEN ONBEZORGDE VAKANTIE IN VROUWENPOLDER!

Verschillende leuke functies bij Brasserie Dune in Vrouwenpolder

Wij bij Brasserie Dune zijn opzoek naar jou!

Wij zijn een nieuwe Brasserie in Vrouwenpolder. Je kunt ons vinden in het nieuwe Duinhotel Breezand van Breezand vakanties. Wij worden een modern Ibiza stijl restaurant met een heel diverse kaart; vooral gericht op zowel gezond als genieten. Gasten gaan bij ons echt de tijd krijgen om te genieten van een cocktail, een borrelbordje en heerlijke gerechten van de a la carte kaart. 14 Februari openen wij onze deuren, wat natuurlijk enorm spannend is!

Wij zijn daarom nog opzoek naar een aantal collega’s:

Voor de keuken zoeken wij nog een Zelfstandig werkend kok (fulltime) , je werkt in een jong team, onder de chef en souschef. Ondanks dat je onder hen werkt zul je samen de keuken gaan draaien, waarbij jou ideeën en inbreng enorm gewaardeerd en aangemoedigd wordt, we moeten het tenslotte samen doen!

Daarnaast zijn wij opzoek naar afwas-sterren! Omdat je ’s avonds zal werken vanaf 16 jaar, met eigen vervoer. Je werkt in een gezellig team, en zorgt voor één van de belangrijkste aspecten in de horeca; schoon servies, schoon bestek en wie weet kan je de koks wel eens helpen met de voorbereidingen in de keuken!

Voor de voorkant zoeken wij nog een medewerker bediening ( +/- 30 uur), je werkt zelfstandig in een gezellig team. Je hebt (basis) kennis van het werken in de bediening, product en drankenkennis heeft een voorkeur net als het spreken van de Duitse taal.

Voor onze prachtige bar zoeken wij een Barkeeper, iemand die het leuk vindt om allerlei drankjes te maken, stress bestendig is en kennis heeft van producten. Wij gaan diverse cocktails, mocktails, gin&tonics, wijnen en speciaal bieren serveren. Kennis van de bereidingswijzen en smaken is een pré. Omdat je met sterkte dranken werkt en in de avonduren vanaf 16 jaar, met eigen vervoer.

Dan zoeken wij ook nog zomerkrachten, al vanaf 14 jaar mag jij beginnen met werken in de ochtenduren. Je kan de vaste ontbijtkrachten assisteren, het terras klaar zetten, bestekzakjes vullen, flesjes bijvullen etc. Heel leuk om samen met leeftijdsgenootjes samen in de ochtend te werken, en daarna lekker naar het strand te kunnen! Ben je al wat ouder dan kan je overdag of ’s avonds werken als Runner, je brengt drankjes en eten naar de gasten toe en haalde tafeltjes weer uit, met doorgroeimogelijkheden naar de bediening. Ook kan je aan de slag als Keukenhulp overdag of ‘s avonds, je assisteert de koks en helpt met de voorbereidingen in de keuken.

Wij zoeken collega’s die er niet vies van zijn hard te werken, maar daarbij ook wel in zijn voor een lolletje. Wij zoeken flexibele collega’s die altijd inzetbaar zijn. Horeca is vooral avonden, hele weekenden en vakanties maar daarom niet minder leuk. Wij bieden jou een gezellige werkplek, een jong team, met leermogelijkheden.

Heb je interesse of wil je meer weten neem dan contact op met Anniek de Visser via info@BrasserieDune.nl of 0118 591414

Neem contact met ons op