AL 70 JAAR HET ADRES VOOR EEN ONBEZORGDE VAKANTIE IN VROUWENPOLDER!

Breezand Vakanties is een lokaal betrokken familiebedrijf waar ondertussen de 4e generatie binnen het bedrijf werkzaam is en op dit moment bestaat het verhuuraanbod uit zo’n 250 verschillende soorten verhuuraccommodaties variërend van 4 persoons appartementen, luxe vakantiehuizen tot uniek gelegen Beachhouses, groepsvilla’s en nu ook luxe suites in ons nieuwe Duinhotel.

Daarnaast oefent Breezand Vakanties het beheer uit over de vakantieparken Breezand 1, Breezand 2 en Buitenplaats het Veerse Bree en is het lokaal actief in de exploitatie van onroerend goed.

Met de realisatie van het nieuwe receptiecomplex maakt Breezand een flinke kwaliteit slag in de service en diensten voor haar gasten, daarnaast komen er verschillende nieuwe bedrijfsvormen bij binnen het bedrijf. Zo is er een prachtige brasserie en grote fietsenwinkel gerealiseerd binnen het nieuwe receptiecomplex.

Receptionist/administratief medewerk(st)er

Breezand Vakanties is een toeristisch familiebedrijf dat reeds 4 generaties lang de toerist in Vrouwenpolder uitstekende verhuuronderkomens aanbiedt. Op dit moment bestaat het verhuuraanbod van Breezand Vakanties uit zo’n 250 verschillende soorten verhuuraccommodaties variërend van eenvoudige 4 persoons appartementen tot uniek gelegen Beachhouses en luxe groepsvilla’s.

Breezand Vakanties verhuist komende weken met de receptie naar een nieuw receptiecomplex waarin verschillende extra faciliteiten zijn uitgewerkt. Het nieuwe receptiegebouw is zo ingericht dat het de gehele informatieaanvraag van alle verblijvende toeristen in Vrouwenpolder optimaal kan bedienen. Naast de uitbreiding qua verhuurkantoor is ook het accommodatie aanbod uitgebreid met luxe hotelsuites en de daarbij horende extra faciliteiten.

Als receptie medewerk(st)er bij Breezand Vakanties ben je verantwoordelijk voor een het gehele online en offline contact met de gast en eigenaar, een efficiënte schoonmaak en controle planning, je denkt mee over het professionaliseren en actueel houden van de verschillende marketing uitingen en je bent op de hoogte van de leuke, mooie en interessante toeristische zaken in de directe omgeving.

Wij vragen:

 • minimaal MBO werk- en denkniveau
 • schrijven en spreken van de Duitse taal
 • schrijven en spreken van de Engelse taal
 • werkervaring in de toeristische branche of vanuit een studie
 • flexibele en collegiale instelling
 • accuraat en georganiseerd
 • bezit van rijbewijs B

Wij bieden:

 • ruimte voor eigen inbreng, initiatief en ontwikkeling binnen het bedrijf
 • goed salaris volgens CAO verblijfsrecreatie
 • plezierige werkomgeving
 • jong en enthousiast team

Heb je vragen of spreekt deze functie jou aan?
We zien graag jouw motivatie en curriculum vitae tegemoet via onderstaande button. 

Neem contact met ons op

Zelfstandig werkend kok (fulltime) Brasserie Dune

Breezand Vakanties verhuist begin 2020 met de receptie naar een nieuw receptiecomplex waarin onder andere de exploitatie van Duinhotel Breezand en Brasserie Dune gaat plaatsvinden. Vol enthousiasme is er een mooi concept uitgewerkt voor een compleet nieuwe brasserie aan de mooie ‘lange strand weg’ van Vrouwenpolder! Met Brasserie Dune willen we een ontbijt aanbieden aan alle gasten in Vrouwenpolder.

Bij Brasserie Dune ligt de focus op gezonde en lokale gerechten die passen bij de omgeving en het verdienen om met zorg gepresenteerd te worden. Brasserie Dune is tijdens het verblijf van de gast een laagdrempelige instap voor verfrissende gerechten welke de gehele dagvers bereid worden.

Voor deze nieuwe brasserie in het bruisende Vrouwenpolder zoeken wij een Sous-chef die bereid is samen Breezand en het Brasserie Dune team zijn enthousiasme is deze nieuwe horecazaak te stoppen!

Waarom is deze vacature interessant voor jou?

 • Unieke kans om jouw steentje bij te dragen vanaf de beginfase van het volledig nieuw gebouwde Duinhotel Breezand en Brasserie Dune in het toeristische Vrouwenpolder.
 • Werken binnen een groeiend familiebedrijf met een fijne werksfeer en jong team.
 • Een vernieuwende en modern ingerichte werkomgeving met een nieuw gerealiseerde keuken
 • Vergoeding met een boven marktconform salaris

Wat wij van jou verwachten: 

 • Werkervaring op goed niveau en soortgelijke functies is een pré
 • Collegialiteit staat bij ons hoog in het vaandel
 • Uitvoering
  Het zorgen voor een correcte uitvoering van de gerechten en het bewaken van efficiënt gebruik van grondstoffen. Hierbij waak je binnen de keuken over orde en netheid HACCP.

scene 10.jpg

Neem contact met ons op