vind direct jouw ideale

Vakantiewoning
Hotelkamer

Wij zijn blij u op een veilige manier en in een veilige omgeving te mogen verwelkomen! 
U kunt veilig bij ons aanreizen en genieten van de ruimtelijke en veilige omgeving!

Blijf gezond, en hopelijk tot snel!
Team Breezand Vakanties

Corona (COVID-19) informatie

Update: 23-10-20

Wakker worden op het strand

Wakker worden met het geluid van de zee op de achtergrond en een prachtig uitzicht; de Noordzee en het brede strand liggen als een loper voor u uitgerold. Overnachten op het strand van Vrouwenpolder is gegarandeerd een unieke beleving! Vanaf het terras op de luxe loungebank genieten van het strandleven.

De Beachhouses zijn luxe en modern ingericht, en van alle gemakken voorzien. Genieten van een ontbijt op deze unieke locatie of van de rust die het strand kan bieden op een stille ochtend. Heerlijk om ’s morgens vroeg als eerste op het strand te zijn voor een verfrissende duik in de zee! Op een zwoele zomeravond genieten van een prachtige zonsondergang; Top strandvakantie!

Beschikbaarheid en prijzen Arrangementen

De oneindige zee, strand en het geluid van de golven

onze Beachhouses

Ligging
Leefruimte
Keuken
Parkeren
Watersporten
Ligging

Ligging strandhuisjes

Achter de Veerse Dam op het mooie brede strand van Vrouwenpolder staan 25 slaapstrandhuisjes van Breezand Vakanties voor 4, 5 of 6 personen. Het strand is hier schoon, veilig, kindvriendelijk, en er is nog volop ruimte. De reddingsbrigade waakt over uw veiligheid en het strand wordt dagelijks onderhouden en schoongemaakt door de strandwacht. Zonnebaden, zwemmen, met de kinderen in het fijne, zuivere zand spelen en tussendoor voor een verfrissend drankje in een van de vele strandpaviljoens binnen stappen. Zo zou een strandvakantie moeten zijn !!

Bij laagwater ontstaan er mooie kreekjes waar de kinderen heerlijk in kunnen spelen. De huisjes staan op het gedeelte waar ook honden toegestaan zijn.

Leefruimte

Gezellige leefruimte

De slaapstrandhuisjes beschikken over een gezellige living met TV, internet, centrale verwarming voor de kille avonden en een beschut terras met loungebank om in weg te zakken. Buiten staan twee strandstoelen, een parasol en een windscherm met houten hamer.

Achter de living en de keuken bevinden zich de douche met wastafel en het aparte toilet. De huisjes zijn met frisse kleuren ingericht. 

Keuken

Complete keuken

De compleet ingerichte keuken beschikt onder andere over een:

  • Vaatwasser
  • Magnetron
  • Koelkast met vriesvakje
  • Gaskooktoestel met afzuigkap
  • Nespresso koffiezetapparaat
  • Broodtoaster en fluitketel
Parkeren

Parkeren

De slaapstrandhuisjes zijn te voet bereikbaar via de trap (landzijde) en het geasfalteerde pad van 2 meter breed aan de strandzijde vanaf bovenaan de Veerse Dam. De auto dient beneden (landzijde) geparkeerd worden. 

U krijgt standaard 1 gratis parkeerkaart bij aankomst. Een parkeerkaart voor een tweede auto is tegen betaling (indien voorradig) op de receptie verkrijgbaar. Bij vertrek wordt uw bagage weer opgehaald en naar uw auto gebracht op de parkeerplaats. 

Watersporten

Vele activiteiten voor jong & oud!

Vrouwenpolder heeft een prachtig strand, het strand is breed, veilig en schoon! Het strand van Vrouwenpolder is zeer kindvriendelijk met ’s zomers vlak voor De DAM prachtige kreekjes om in te spelen. Hét Zeeuwse sport strand, Vliegeren, kitesurfen, suppen, powerkiten en kitebuggyen, het kan allemaal in Vrouwenpolder. Vertigo Sports organiseert verschillende clinics en Kitesurf lessen.

Vertigo Sports