vind direct jouw ideale

Vakantiepark
Hotel
Beachhouses

Wakker worden op het strand

Wakker worden met het geluid van de zee op de achtergrond en een prachtig uitzicht; de Noordzee en het brede strand liggen als een loper voor u uitgerold. Overnachten op het strand van Vrouwenpolder is gegarandeerd een unieke beleving! Vanaf het terras op de luxe loungebank genieten van het strandleven.

De Beachhouses zijn luxe en modern ingericht, en van alle gemakken voorzien. Genieten van een ontbijt op deze unieke locatie of van de rust die het strand kan bieden op een stille ochtend. Heerlijk om ’s morgens vroeg als eerste op het strand te zijn voor een verfrissende duik in de zee! Op een zwoele zomeravond genieten van een prachtige zonsondergang; Top strandvakantie!

Beschikbaarheid, prijzen en arrangementen

DESIGN, COMFORT EN DUURZAAM GENIETEN!

Slapen op het brede Noordzee strand is een unieke beleving voor jong en oud. Bij hoogwater tikt het water nog net niet je voeten aan. Het strand voelt aan als je eigen tuin. Vanuit je luie stoel kijk je uit over het warme zand en de kalmerende zee. Als het warm is neem je een duik terwijl de kinderen een zandkasteel bouwen. Douchen doe je daarna gewoon 'thuis', of je neemt eerst een drankje, alle tijd!

Om deze droombeleving naar een nog hoger niveau te tillen zijn wij afgelopen jaren druk bezig geweest om geheel nieuwe slaapstrandhuisjes te ontwikkelen, wij zijn blij om ze nu eindelijk aan u te kunnen presenteren!

Actuele prijzen en beschikbaarheid

MAXIMALE BELEVING: WONEN BENEDEN, SLAPEN BOVEN

De grootste verandering vergeleken met het vorige type Beachhouses is de enorme toename van de woonruimte op de begane grond. Onze beachhouses staan op een uniek stuk strand wat er voor zorgt dat de zee-zijde prachtig is, maar minstens net zo mooi en uniek zijn de mooi glooiende duinen aan de achterkant van de beachhouses.

In onze huidige beachhouses zien we veel gasten 's-ochtends heerlijk een croissant of kop koffie nuttigen op het achterterras, dat heeft ons aan het denken gezet. We hebben een royale eetgelegenheid aan de achterzijde van het beachhouse ontworpen. Veel glas, maar door de unieke vorm van het beachhouse, toch veel privacy! Door deze indeling voel je in het hele beachhouse de verbinding tussen duin en zee.

Door een herindeling van de voorzijde hebben we een heerlijke beachlounge met veel licht en ruimte kunnen realiseren. Plof lekker neer in de luxe bank of fauteuil en genieten maar! In het midden van het beachhouse bevindt zich de trendy keuken met alle luxe apparatuur. Tegenover de keuken is de royale badkamer met toilet, douche en wastafelmeubel geplaatst.

Via een flauwe vaste trap loopt u vanuit de woonkamer naar de verdieping met twee slaapkamers. De masterbedroom kijkt uit over de duinen en de tweede slaapkamer heeft een prachtig panoramaview over strand en zee. De slaapbeleving is helemaal compleet met de heerlijke boxspringbedden. De nieuwe beachhouses zijn geschikt voor 5 personen.

plattegrond.png

EEN DUURZAME STRANDVAKANTIE VOOR DE PURE GENIETER

Het strand is mooi, de duinen zijn prachtig en dat willen we natuurlijk graag zo houden. Niet alleen voor onszelf, maar ook voor de komende generaties. Daarom zijn vanaf de eerste schets circulariteit en duurzaam bouwen en exploiteren belangrijke aandachtspunten van het ontwerp proces.

Alle beachhouses zijn gebouwd van duurzame materialen en voorzien van duurzame energievoorzieningen. Ze zijn energieneutraal! De gevelbekleding is gemaakt van lokaal gekapt en behandeld hout en de isolatie bestaat uit Zeeuws vlas. Onder de ''motorkap'' van de huisjes zijn tal van slimme energie-opslag en -beheer systemen geïntegreerd. Uiteraard zonder afbreuk te doen aan comfort en luxe.

Behalve één dingetje dan; de vaatwasser doet het alleen overdag, dan schijnt de zon namelijk 😊 heel gemakkelijk voor u, en een possitief effect op het milieu. Samen met u willen we er dus alles aan doen om nog zo lang mogelijk mens en dier van onze mooie omgeving te laten genieten!

EEN ULTIEME VAKANTIE ZONDER ECOLOGISCHE FOOTPRINT