Al ruim 75 jaar is familie de Visser onder de welbekende naam Breezand Vakanties actief in de recreatie branche in Vrouwenpolder. 

Op dit moment is de 4e generatie werkzaam binnen het bedrijf en bestaat het verhuuraanbod uit zo’n 260 verschillende verhuuraccommodaties variërend van 4 persoons appartementen, luxe vakantiehuizen tot uniek gelegen Beachhouses, groepsvilla’s en sinds 2020 ook een luxe Duinhotel met 42 suites.

Daarnaast oefent Breezand Vakanties het beheer uit over de vakantieparken Breezand 1, Breezand 2 en Buitenplaats het Veerse Bree en is het lokaal actief in de exploitatie van onroerend goed.

Ontdek de voordelen van verhuren via Breezand Vakanties!

U bent trotse eigenaar van een vakantiewoning in Vrouwenpolder? Laat ons uw vakantiehuis verhuren en geniet van een zee aan voordelen.

Persoonlijke service en alle vrijheid voor u als eigenaar: Bij Breezand Vakantie geloven we in vrijheid blijheid, zo gaan we graag met u in gesprek hoe u de verhuur en het eigen gebruik het mooist voor uw ziet.

Maximaal rendement: Breezand Vakanties is dé expert in het maximaliseren van uw rendement. Wij werken met geavanceerde tariefstrategieën en marketingtechnieken om ervoor te zorgen dat uw vakantiewoning optimaal wordt verhuurd. Profiteer van onze jaren lange ervaring, kennis en expertise voor een aantrekkelijk financieel rendement.

Volledig ontzorgd: Verhuur uw vakantiewoning zonder gedoe! Van het aantrekken van huurders tot het regelen van schoonmaak en sleuteloverdracht, wij nemen alle zorgen uit handen. Onze nooddienst en vakkundige technische dienst staan altijd voor u en onze gasten klaar. Zo kunt u zorgeloos van woning én het rendement genieten, terwijl wij de rest regelen.

Professionele fotografie en presentatie: Eerste indrukken zijn cruciaal. Daarom zorgen wij voor professionele foto's en aantrekkelijke presentaties van uw vakantiewoning. We weten precies hoe we de unieke kenmerken van uw huis moeten benadrukken om potentiële huurders te overtuigen.

Uitgebreide marketing: Breezand Vakanties heeft een uitgebreid netwerk en maakt gebruik van diverse marketingkanalen om uw vakantiewoning onder de aandacht te brengen. Van online platforms tot social media en traditionele marketing, wij zorgen ervoor dat uw woning opvalt in de markt.

Lokale kennis en gastvrijheid: Als lokale experts begrijpen we de specifieke behoeften van vakantiegangers in de regio. Onze gastvrije benadering zorgt ervoor dat huurders zich meteen thuis voelen, wat resulteert in positieve recensies en al jaren lang een zeer hoog percentage terugkerende gasten. En daar zijn we trots op!

Transparantie en betrouwbaarheid: Bij Breezand Vakanties geloven we in transparantie en betrouwbaarheid. U heeft daarom altijd toegang tot actuele informatie over de bezetting en verdiensten van uw vakantiewoning via ons gebruiksvriendelijke en veilige platform.

Kies voor verhuur door Breezand Vakanties en ontdek de mogelijkheden naar een succesvolle verhuurervaring. Laat ons uw investering renderen, terwijl u geniet van de voordelen van een zorgeloze samenwerking. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek wat wij voor uw vakantiewoning kunnen betekenen!