Zwembad en Wellness

In ons Duinhotel staat het woord welzijn centraal. Naast de specifieke wellness kamers is er een complete wellness faciliteit gerealiseerd. Deze bestaat uit een massagekamer, sauna, stoomcabine, fitness, ontspanningstuin en verwarmd binnenzwembad.

Heerlijk relaxed de dag beginnen met een aantal baantjes in het verwarmd binnenzwembad of juist overdag lekker zonnen in de binnentuin en af en toe een duik in het water nemen. Het verwarmde binnen zwembad straalt luxe en ontspanning uit! Als gast van het duinhotel is het uiteraard gratis.

Binnen onze wellness ruimte kunt u tevens dagelijks gratis gebruik maken van een luxe Finse sauna en een stoombad.
Badkleding verplicht

De sauna en stoomcabine zijn dagelijks vanaf 16:00 op gebruikstemperatuur.
Wanneer u vroeger op de dag gebruik wenst te maken van de sauna en stoomcabine kunt u dit uiteraard bij de receptie aangeven.

Wilt u ook een keer sporten of lekker ontspannen in de sauna maar verblijft u niet in het duinhotel? Geen probleem. 
Dag, week of maand tickets zijn verkrijgbaar bij de receptie van Breezand.

Breezand Gym

Duinhotel Breezand is tevens voorzien van een sportruimte. De 'Breezand Gym’ biedt ruimte voor o.a. fitness, cardio en krachttraining. Als hotelgast kunt u gebruik maken van diverse professionele TechnoGym apparatuur zoals een crosstrainer, spinning fietsen, een loopband en losse gewichten. Een personal trainer is op aanvraag mogelijk. Eveneens beschikt het hotel over een massageruimte welke op afspraak beschikbaar is. De fitnessruimte is vrij toegankelijk voor hotelgasten en abonnees. Dag, week of maand tickets zijn verkrijgbaar bij de receptie van Breezand.

De fitnessruimte is dagelijks vanaf 08:00 tot 20:00 geopend

Meer informatie

Tennisbanen

Lekker een balletje slaan tijdens uw vakantie? Wij verhuren de mooie tennisbanen van Tennis vereniging Vrouwenpolder. Zowel beginners als gevorderden kunnen zich heerlijk uitleven op deze banen.

Heeft u geen spullen meegenomen, maar wilt u toch lekker een uurtje tennissen? Bij de receptie van ons park zijn alle benodigde materialen te verkrijgen.