ZWEMBAD EN WELLNESS

In ons Duinhotel staat het woord welzijn centraal. Naast de specifieke wellness kamers is er een complete wellness faciliteit gerealiseerd. Deze bestaat uit een massagekamer, sauna, stoomcabine, fitness, ontspanningstuin en verwarmd binnenzwembad.

Heerlijk relaxed de dag beginnen met een aantal baantjes in het verwarmd binnenzwembad of juist overdag lekker zonnen in de binnentuin en af en toe een duik in het water nemen. Het zwembad straalt luxe en ontspanning uit! Als gast van het duinhotel is het uiteraard gratis.

Binnen onze wellness ruimte kunt u tevens dagelijks gratis gebruik maken van de Finse sauna en een stoomcabine.
Badkleding verplicht

De sauna en stoomcabine zijn dagelijks vanaf 16:00 op gebruikstemperatuur.

Wanneer u vroeger op de dag gebruik wenst te maken van de sauna en stoomcabine kunt u dit uiteraard s morgens bij de receptie aangeven.

Breezand Gym

Duinhotel Breezand is tevens voorzien van een sportruimte. De 'Breezand Gym’ biedt ruimte voor o.a. fitness, cardio en krachttraining. Als hotelgast kunt u gebruik maken van diverse professionele TechnoGym apparatuur zoals een crosstrainer, spinning fietsen, een loopband en losse gewichten. Eveneens beschikt het hotel over een massageruimte welke op afspraak beschikbaar is. De fitnessruimte is exclusief voor hotelgasten van Duinhotel Breezand

De fitnessruimte is dagelijks vanaf 08:00 tot 21:00 geopend

Meer informatie

Massage Breezand

Massage Breezand is gevestigd in Duinhotel Breezand. Wij masseren met passie, liefde en op gevoel. Geen standaard massage maar een mix van vele massagevormen maken van de massage een mooi geheel. Net wat u nodig heeft.

Massages

  • Ontspanningsmassage
  • Hoofd-, nek-, schoudermassage
  • Thaise voetreflexmassage
  • Kindermassage
  • Zwangerschapsmassage

Massages zijn te boeken voor:
25 minuten € 40,-
50 minuten € 65,-
75 minuten € 95,-

Verwen Ritueel:
75 minuten ( Massage, Groene Leem Pakking) € 99,-
75 minuten Duo Verwen Ritueel ( 1 masseuse) € 89,- p/p

Verwen Ritueel de Luxe:
100 minuten ( Massage, Lavendel Scrub, Groene Leem Pakking) € 130,-     
100 minuten Duo Verwen Ritueel de Luxe ( 1 masseuse) € 105,- p/p

Massage Breezand werkt op afspraak. Bij de receptie van Duinhotel Breezand of via onderstaand email adres kunt u een afspraak maken. massage@breezandvakanties.nl

Meer informatie over de rituelen: http://behandelpraktijkpoppe.nl/   &  https://www.puurontspanningenmassage.nl/
Massages worden gegeven door Chantal Pluijmers van puurontspanningenmassage.nl en Marjolein Poppe van behandelpraktijkpoppe.nl

Betaling dient direct te worden voldaan na massage bij de masseuse.

Gasten van het Duinhotel kunnen plaatsnemen in de wachtruimte van de fitness en gasten van buitenaf mogen voor de poort wachten. Wij doen de poort open bij aanvang massage.

Boek hier uw massage

Tennisbanen

Lekker een balletje slaan tijdens uw vakantie? Wij verhuren de mooie tennisbanen van Tennisvereniging Vrouwenpolder. Zowel beginners als gevorderden kunnen zich heerlijk uitleven op deze banen. Bij de receptie kunt u de tennisbaan huren.

Heeft u geen spullen meegenomen, maar wilt u toch lekker een uurtje tennissen? Bij de receptie van ons park zijn alle benodigde materialen te verkrijgen. 

Lessen/Training van een professionele tennisleraar?
Verbeter uw persoonlijke prestaties in één op één tennistraining (privélessen) of met 2 personen te samen voor alle leeftijden.
Maak dan gebruik om samen met Ronald van den Broek (vdbroek@zeelandnet.nl of 06 1136 1374) tijdens uw vakantie of weekendje weg te genieten op onze tennisbanen gelegen naast Duinhotel Breezand.

Tarieven (inclusief baanhuur)
Tennistraining 60 minuten: €55,00
Duo training 60 minuten: €27,50 p.p.