ZWEMBAD EN WELLNESS

In ons Duinhotel staat het woord welzijn centraal. Naast de specifieke wellness kamers is er een complete wellness faciliteit gerealiseerd. Deze bestaat uit een massagekamer, sauna, stoomcabine, fitness, ontspanningstuin en verwarmd binnenzwembad.

Heerlijk relaxed de dag beginnen met een aantal baantjes in het verwarmd binnenzwembad of juist overdag lekker zonnen in de binnentuin en af en toe een duik in het water nemen. Het zwembad straalt luxe en ontspanning uit! Als gast van het duinhotel is het uiteraard gratis.

Binnen onze wellness ruimte kunt u tevens dagelijks gratis gebruik maken van de Finse sauna en een stoomcabine.
Badkleding verplicht

De sauna en stoomcabine zijn dagelijks vanaf 16:00 op gebruikstemperatuur.

Wanneer u vroeger op de dag gebruik wenst te maken van de sauna en stoomcabine kunt u dit uiteraard s morgens bij de receptie aangeven.

Breezand Gym

Duinhotel Breezand is tevens voorzien van een sportruimte. De 'Breezand Gym’ biedt ruimte voor o.a. fitness, cardio en krachttraining. Als hotelgast kunt u gebruik maken van diverse professionele TechnoGym apparatuur zoals een crosstrainer, spinning fietsen, een loopband en losse gewichten. Een personal trainer is op aanvraag mogelijk. Eveneens beschikt het hotel over een massageruimte welke op afspraak beschikbaar is. De fitnessruimte is exclusief voor hotelgasten van Duinhotel Breezand

De fitnessruimte is dagelijks vanaf 08:00 tot 20:00 geopend

Meer informatie

Massage Breezand

Massage Breezand

Massage Breezand is gevestigd in Duinhotel Breezand. Wij masseren met passie, liefde en op gevoel. Geen standaard massage maar een mix van vele massagevormen maken van de massage een mooi geheel. Net wat u nodig heeft.

Massage Breezand stelt hoge prioriteit aan de gezondheid en veiligheid van onze gasten en medewerkers en doet er alles aan om risico’s op besmetting en verspreiding te voorkomen. Om u zo veilig mogelijk te kunnen behandelen is onze behandel ruimte aangepast op de nieuwe situatie. Hierbij is aan alles gedacht en voldoen wij aan alle richtlijnen voor een onbezorgde en veilige behandleing.

Massages

  • Ontspanningsmassage
  • Hoofd-, nek-, schoudermassage
  • Thaise voetreflexmassage
  • Kindermassage
  • Zwangerschapsmassage

Massages zijn te boeken voor:
25 minuten € 35,-
50 minuten € 60,-

We werken op afspraak. Bij de receptie van Duinhotel Breezand kunt u een afspraak maken aan de balie
of via onderstaand contactformulier. Voor meer informatie: massage@breezandvakanties.nl

Massages worden gegeven door Chantal Pluijmers van puurontspanningenmassage.nl en Marjolein Poppe van behandelpraktijkpoppe.nl

Betaling dient direct te worden voldaan na massage bij de masseuse.

Gasten van hotel kunnen plaatsnemen in de wachtruimte van de fitness en gasten van buitenaf mogen voor de poort wachten. Wij doen de poort open bij aanvang massage.

contactformulier Massage Breezand

Vul hier gelieve uw gewenste massage en datum in.

Ik ben op de hoogte van de inhoud van de Privacy Policy en geef hierbij toestemming voor het gebruik van mijn persoonsgegevens om contact met mij op te nemen over mijn vraag of opmerking.

Tennisbanen

Lekker een balletje slaan tijdens uw vakantie? Wij verhuren de mooie tennisbanen van Tennis vereniging Vrouwenpolder. Zowel beginners als gevorderden kunnen zich heerlijk uitleven op deze banen.

Heeft u geen spullen meegenomen, maar wilt u toch lekker een uurtje tennissen? Bij de receptie van ons park zijn alle benodigde materialen te verkrijgen.