Belangrijke telefoonnummers
Huisregels
Praktische informatie
Duurzaamheid
Belangrijke telefoonnummers

Belangrijke telefoonnummers

Receptie: 0118-593133 (tijdens openingstijden)

Nood nummer receptie: 0118-435045 (na openingstijden)

 

Alarm
In geval van nood verzoeken wij u tijdens de openingsuren van de receptie, direct contact op te nemen met de receptie. Na openingstijden van de receptie kunt u contact opnemen met het noodnummer 0118-435045 bij noodgevallen (ambulance) 112.

Apotheek: 0118-612538           
Medsen Apotheek
Krooneveldweg 2, 4332 BL Middelburg
Voor medicijnen niet op recept kunt u terecht in de Plus Supermarkt in Vrouwenpolder.     

Arts                 
Bezoek aan de huisarts is uitsluitend mogelijk na een telefonische afspraak. Op de receptie kunnen wij voor u een afspraak maken. Of u kunt zelf contact opnemen met één van de volgende huisartsen;

Serooskerke  0118-591212
’t plein 2, 4353 BX Serooskerke

Veere  0118-501271
Markt 36, 4351 AH Veere

Voor spoedeisende hulp na 17.00 uur tot 08.00 uur, of in het weekend kunt u contact opnemen met Huisartsenpost Zeeland: 0900-1985
Krooneveldweg 6, 4332 VL Middelburg
Huisartsen Spoed Post Zeeland

Dierenarts: 0118-581443
D.A.P. Walcheren  
Oude Domburgse weg 33A, 4356 CB Oostkapelle

Politie: 0900 8844              
Bij nood: 112

Tandartsen:
Domburg  0118-582304
MakDo Mondzorg, Westweg 4, 4357 BN Domburg

Veere  0118-501830
De Stigter, Van Borselelaan 38, 4351 NP Veere

Ziekenhuis088-1250000     
Admiraal de Ruyter Ziekenhuis
Koudekerkseweg 88, 4382EE Vlissingen

Huisregels

Huisregels

Huisregels voor uw en onze veiligheid. In onderstaand reglement vindt u de belangrijkste huisregels die binnen Duinhotel Breezand gelden. Wij vragen u om onze regels te respecteren en te accepteren.

ALGEMENE REGELS:

  • Alle aanwijzingen van medewerkers van dit hotel, die verband houden met de huisregels, dienen te worden opgevolgd. Klachten en/of opmerkingen kunt u bij de receptie melden.
  • Blijf in geval van brand kalm. Meld een eventuele brand bij de receptie en/of sla de dichtstbijzijnde brandmelder in.
  • Verlaat bij een algemeen brandalarm direct het pand en volg de instructies van het personeel op.
  • Op diverse plaatsen binnen het hotel hangen camera’s. Bij calamiteiten en/of incidenten kunnen deze opnames als ondersteunend materiaal worden getoond aan autoriteiten. Gevonden voorwerpen dienen ingeleverd te worden bij de receptie. Duinhotel Breezand is niet verantwoordelijk voor verlies of diefstal van uw bezittingen.
  • De directie van deze locatie en/of personen welke bij het hotel werkzaam zijn kunnen niet aansprakelijk worden gesteld voor enig letsel en/of materiële dan wel immateriële schade die bezoekers mochten ondervinden.

HET IS VERBODEN OM:

  • Eigendommen van het hotel mee te nemen buiten het gebouw. Bij het moedwillig beschadigen van eigendommen van Duinhotel Breezand kan men aansprakelijk worden gesteld voor de reparatie en/of vernieuwingskosten.
  • Verdovende middelen te nuttigen, gebruiken, verhandelen of bij zich te hebben.
  • Overlast te veroorzaken voor een ander o.a middels harde muziek, onhebbelijk gedrag of door lawaai van welke aard dan ook.
  • Te roken op de kamer. Indien wij constateren dat er alsnog gerookt wordt op de kamer, zijn wij genoodzaakt €200,- reinigingskosten in rekening te brengen. Indien het brandalarm afgaat als gevolg door het roken op uw kamer, zullen de voorrijkosten van de brandweer à € 325,- aan u worden door belast.
In alle gevallen waarin dit reglement niet voorziet, beslist de directie van Duinhotel Breezand.
Praktische informatie

Praktische informatie

Allergenen       
Heeft u een allergie? Of volgt u een bepaald dieet? Gelieve dit op voorhand aan te geven bij de receptie.

Bagage                
Tijdelijke opslag van u bagage is mogelijk bij de receptie. Het hotel is niet aansprakelijk voor verlies, diefstal of schade.

Elektriciteit     
Het hotel beschikt over 230 Volt wisselstroom. Er zijn diverse stopcontacten aanwezig in uw kamer en badkamer.

Gevonden voorwerpen
U kunt contact opnemen met de receptie voor gevonden en/of verloren voorwerpen.

Gym                    
Dagelijks geopend van 08.00 uur tot 21.00 uur.

Hoofdkussen   
In elke Suite ligt er standaard 1 extra soft Eco hoofdkussen in de kast. Mocht u er nog 1 wensen, kunt u dit navragen bij de receptie.

Klimaatbeheersing        
De klimaatinstallatie welke u in uw kamer hoort, is tevens airco en handmatig te bedienen. U kunt zelf de gewenste temperatuur instellen tussen 18 en 24 graden. De klimaatinstallatie schakelt zelf tussen koelen en verwarmen. U kunt handmatig de snelheid van de ventilatie instellen.

Kluis                     
Elke kamer beschikt over een kluis, hierin kunt u al uw kostbaarheden veilig bewaren. Maak uw kluisje altijd leeg bij uw vertrek en laat de kluisdeur open voor de nieuwe gast. Mocht u de kluis bij aankomst gesloten aantreffen, neem dan contact op met de receptie. Wanneer u de kluis geopend aantreft en wilt gebruiken, toets u eenmalig een zes-cijferig persoonlijke code in en sluit af met een hekje (#). Sluit vervolgens de kluis, uw code is nu ingesteld. Zodra u de kluis opent, vervalt deze code en staat het vrij om een nieuwe code in te stellen of uw voorgaande code te gebruiken.

Late check-out
Het is mogelijk, indien beschikbaar een late check-out aan te vragen, dit biedt u de mogelijkheid om tot 16.00 uur gebruik te maken van uw kamer. Voor informatie en beschikbaarheid kunt u terecht bij de receptie.

Make Up Room
Wilt u kenbaar maken aan de housekeeping dat uw kamer mag worden gereinigd, kunt u de optie ‘Make Up Room’ activeren. Dit wordt dan zichtbaar op het display aan de buitenkant naast uw deur.

Minibar              
Elke kamer beschikt over een minibar. Deze is standaard voorzien van 2 petflesjes water. Bij de receptie kunt u extra pakketten bestellen.

Niet storen       
Wij storen u niet als op het display ‘Do Not Disturb’ aan de buitenkant naast uw deur is geactiveerd. Is het lampje na 13.00 uur nog geactiveerd, kan het voorkomen dat wij uw kamer niet meer kunnen reinigen. In dit geval kunt u schoon wasgoed vragen aan de receptiemedewerker. Vergeet niet dat u op de dag van vertrek, uiterlijk om 11.00 uur uw kamer dient te verlaten.

Ontbijt               
Een goede start van de dag met een uitgebreid buffet. Brasserie Dune opent dagelijks haar deuren om zowel hotelgasten als niet-hotelgasten te verwelkomen voor een luxe ontbijt. Van 08.30 uur tot 10.30 uur.
Informeer naar de mogelijkheden indien u allergieën of voedsel intoleranties heeft.

Roken                 
Duinhotel Breezand is een rookvrij hotel. Wanneer wij constateren dat er op de kamer of uit het raam gerookt is, zijn wij genoodzaakt € 200,00 in rekening te brengen als vergoeding voor het reinigen van de kamer.

Taxi                      
Op uw verzoek kunnen wij een taxi bestellen.

Uitchecken
Uitchecken is mogelijk tot 11.00 uur. Het is mogelijk, indien beschikbaar een late check-out aan te vragen, dit biedt u de mogelijkheid om tot 16.00 uur gebruik te maken van uw kamer. Voor informatie en beschikbaarheid kunt u terecht bij de receptie.

Vending machine
Op de eerste verdieping naast de trap en de lift vind u de vending machine, hierin vind u verschillende drankjes en snacks. 

Wellness & Zwembad  
De wellness ruimte is dagelijks geopend van 08.00 uur tot 21.00 uur. Badkleding en badslippers zijn verplicht.

Wifi
In het gehele gebouw is gratis draadloos, snel en veilig internet aanwezig. U kunt verbinden met het netwerk: @Free wifi Breezand er is geen wachtwoord benodigd.

Duurzaamheid

Zuinig zijn op de wereld!

Bij Duinhotel Breezand doen wij er alles aan om uw verblijf tot een succes te maken en tegelijkertijd proberen wij de natuur en het milieu zo min mogelijk te belasten. Met kleine maatregelen bereiken we een groots effect, zonder dat dit ten koste gaat van uw comfort.

Zo werken wij veel samen met lokale ondernemers, wat betekent dat op onze menukaart voornamelijk producten uit de streek staan. Dit is niet alleen maatschappelijk verantwoord, maar ook kraakvers en overheerlijk! Maar er is meer: van milieuvriendelijke handzeepjes en shampoos tot energiezuinige apparaten. En van sfeervolle LED-verlichting tot oplaadpunten voor elektrische fietsen en auto's. Zelfs de brandblussers zijn gevuld met ECO-foam en hebben een milieukenmerk.

En wat betreft u comfort? Wij gaan zuinig om met water, maar dan wel zó dat u na een lange dag alsnog kunt genieten van een heerlijke, warme douche. Dit alles bevordert niet alleen uw comfortgevoel, maar ook de status van natuur en milieu!